Pendapat Kritis

RSS Feed

Adibah Ahmed pula

Belum lagi selesai kes Adibah Ahmad yang dicuri identitinya oleh seorang penyangak Islamfobia, malam tadi saya temui blog baru di adibahahmed.blogspot.com (dengan kesalahan ejaan yang disengajakan) dan saya memaklumkan Rohaizad mengenai perkara ini. Tidak ada beza kandungan blog ini yang mempunyai modus operandi yang sama dengan blog terdahulu. Saya kira orang ini memang menghidapi penyakit mental yang serius kerana berterusan menghina Rasulullah s.a.w. walaupun blog yang telah dimulakannya tidak lama dahulu sudah ditutup oleh pihak Blogger.

Seperti biasa, tindakan kita adalah untuk FLAG blog ini beramai-ramai sehingga pihak Blogger menutupnya.

01 Jan

3 komen »

 1. diharap kerajaan juga dapat ban website faithfreedom.org kerana mengandungi kandungan yang menghasut dan membenci.

  [MENJ: Tak perlu ban laman web tu saudara, kita sudah ada Bismika Allahuma dan Islamic Awareness yang menjawab tohmahan yang dilemparkan oleh mereka.]

  Komen ditulis oleh muhaimin — Januari 1, 2009 @ 5:55 pm

 2. saya dah FLAG

  Komen ditulis oleh Kujie — Januari 1, 2009 @ 5:57 pm

 3. lain kali adibah noor pula yang jadi mangsa.

  Komen ditulis oleh Ulquiorra — Januari 1, 2009 @ 6:04 pm

Tinggalkan komen anda

Bedøvende kondomer er for alle mænd Kondomer med bedøvende creme er ikke kun for dig, der kommer meget tidligt i samlejet. Det er nemlig ikke din fejl, hvis du kommer hurtigere end din kvinde, for kvinder har af hormonelle årsager brug for at blive stimuleret i længere tid for at opnå orgasme. Prøv et Bedøvende kondom her.