Pendapat Kritis

RSS Feed

Gaji seorang eksekutif TNB

Anda lihatlah sendiri betapa mewahnya kroni mereka apabila bekerja di mana-mana GLC seperti Tenaga Nasional….tetapi rakyat dibelenggu pelbagai masalah ekonomi. Saya rasa saya tidak perlu mengulas dengan lebih panjang lagi.

Teg: , , ,
12 Jul

5 komen »

  1. tak payah nak ulas pun, tgk blog ko ni pun dah melambangkan engko org berfikiran kelas ketiga… 🙂

    [MENJ: Baguslah begitu, walaupun blog ini “berkelas ketiga” kata anda, nampaknya anda tetap melawati dan membaca blog ini. Jadi siapakah sebenarnya yang berkelas ketiga, orang yang menulis di blog yang berkelas tiga, atau orang yang membaca dan memberikan komen di blog berkelas ketiga?

    That is the attitude of UMNO arseholes, their mentality is third class!]

    Komen ditulis oleh Suara Muda — Julai 15, 2008 @ 10:12 am

  2. yes! Yg komen mesti org UMNO

    Komen ditulis oleh kharudin — Disember 11, 2008 @ 12:51 pm

  3. kalau dari sudut seorang company man… gwe rase gaji dia tu mmg kene beb…..yela, kompeni untung billion2…takkan gaji ratus ribu je? kene menjawab dengan board members lagi..bla3…kalau tgk gaji ceo2 lain… gwe rase comparable kot….cume, kalau gaji dia bawah cap 1juta, kompem org tak kecoh,.

    Komen ditulis oleh bukan awie — Disember 28, 2008 @ 4:01 pm

  4. Actually, setuju dgn bukan awie. tnb ada kepentingan berbilion ringgit. revenue memang berbilion ringgit lg. so, utk manage semua benda2 tu, kena lah ambik org yg paling berkelayakan dan yg paling berkelayakan mestilah dibayar dgn tinggi. kalau nk diikutkan, sekadar rm100k sebulan tu biasa la. tp, syabas yg sampai rm425k sebulan tu mmg melampau. sbnrnya, kalau kau buat bisnes, kau boleh buat smp rm50k sebulan (sparuh gaji chairman tnb), tp pening kau tak mcm diorg. kalau kau tgk muke dia, kau tgk mcm org putus hidayah. mcm ada org mati je muke dia…

    Komen ditulis oleh abu — Mac 15, 2009 @ 10:00 am

  5. emm..dah check ke gaji CEO lain? klu tak silap gaji CEO TNB tangga ke-10 tinggi jer…ada lagi tggi…

    Komen ditulis oleh mama — November 5, 2009 @ 12:18 pm

Tinggalkan komen anda

Bedøvende kondomer er for alle mænd Kondomer med bedøvende creme er ikke kun for dig, der kommer meget tidligt i samlejet. Det er nemlig ikke din fejl, hvis du kommer hurtigere end din kvinde, for kvinder har af hormonelle årsager brug for at blive stimuleret i længere tid for at opnå orgasme. Prøv et Bedøvende kondom her.