Pendapat Kritis

RSS Feed

Orang Tua Kutuk itu kembali?

Adakah keadaan ini mungkin sekiranya Pak Lah masih menjadi Perdana Menteri?

Maka si Orang Tua Kutuk itu kembali semula ke pangkuan partinya seperti sirih pulang ke ganggang. Saya tidak akan berasa hairan sekiranya beliau dilantik menjadi Senior Minister di dalam kabinet menteri baru pada minggu hadapan.

Budaya UMNO begitulah, terlalu taksub dengan feudalisme dan tradisi sehingga mengenepikan demokrasi!

30 Mac

6 komen »

  1. sian Tun dipanggil orang tua kutuk..hehe..

    bagi saya tak salah kalu buah fikiran dia mampu memberikan ide baru bagi menguatkan jentera pentadbiran UMNO skrg.

    kalu Tun Razak, Tuanku Abdul Rahman, Hussien Onn masih hidup, saya rasa mereka juga akan tetap berdiri di belakang UMNO walaubagaimanapun rajuknya.

    Komen ditulis oleh aidilx — Mac 30, 2009 @ 2:33 pm

  2. tapi Tunku Abdul Rahman tak mati sebagai ahli UMNO kan?..kurang pasti..

    Komen ditulis oleh twenty-six — Mac 30, 2009 @ 4:30 pm

  3. tp aku rasa tak patut tun buat mcm tu pada pak lah..aku rasa pak lah terlalu lurus untuk mejadi perdana menteri…itu pasal umno nampak lemah….

    Komen ditulis oleh kita — Mac 30, 2009 @ 5:25 pm

  4. pak lah turun Tun kembali ke umno…. di situ m’nunjukkan bahawa Tun tidak suka pada pak lah….. for MENJ, jgn la panggil ‘si Orang Tua Kutuk’ krn tanpa ‘dia’ tiada lah KLCC, KLIA, KL Tower, Putrajaya, Cyberjaya & Pembangunan IT.. hehhehe…..

    Komen ditulis oleh edifier — Mac 30, 2009 @ 8:21 pm

  5. tgk tangan tun ngan pak lah tu.. diorg hanya berpegangan jari sahaja..

    Komen ditulis oleh bd fabregas — Mac 31, 2009 @ 4:06 am

  6. berpolitiklah, jangan buat jahat sudah..

    tun dengan pak lah pegang jari je? hehe.

    apa2lah. asalkan malaysia sentiasa aman.

    Komen ditulis oleh alone — Mac 31, 2009 @ 7:33 am

Tinggalkan komen anda

Bedøvende kondomer er for alle mænd Kondomer med bedøvende creme er ikke kun for dig, der kommer meget tidligt i samlejet. Det er nemlig ikke din fejl, hvis du kommer hurtigere end din kvinde, for kvinder har af hormonelle årsager brug for at blive stimuleret i længere tid for at opnå orgasme. Prøv et Bedøvende kondom her.